Ένταση στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου πραγματοποιεί περιοδεία ο Πολάκης

Περιοδεία στο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας των Τρικάλων πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός βρίσκεται από χθες στην πόλη, καθώς ήταν ο ομιλητής κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο χώρο του Νοσοκομείου είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί διαδηλωτές, εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων και φορέων.

Λόγω του ότι τα πνεύματα ήταν οξυμένα ο Παύλος Πολάκης πέρασε τελικά στον χώρο του Νοσοκομείου και έπειτα από διαβουλεύσεις στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με την αστυνομία, από την πίσω πόρτα.

Αφού επιθεώρησε το Νοσοκομείο Τρικάλων, δήλωσε ότι έμεινε ικανοποιημένος από τη λειτουργία του, ενώ αναφέρθηκε στην κάλυψη κενών θέσεων και την εύρυθμη λειτουργία νέων και παλαιότερων κλινικών.

Τον υπουργό συνόδευαν οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης και τοπικά στελέχη, ενώ έδωσαν το «παρών» για μια σύντομη συνάντηση μαζί του και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Θεσσαλίας Βασίλης Αναγνωστόπουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην υποδιοικητής του Νοσοκομείου Ντίνος Μπάρδας.

Ο Παύλος Πολάκης ολοκλήρωσε τη παρουσία του στο Νοσηλευτικό ίδρυμα μιλώντας στο αμφιθέατρο προς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και ακούγοντας τα προβλήματά τους.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *