Έφοδος αναρχικών σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ παρόντος Δραγασάκη

Έφοδο πραγματοποίησαν περίπου είκοσι άτομα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο παλιό Δημαρχείο του Υμηττού με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν φυλλάδια στα οποία αναγραφόταν «Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων», «Ενάντια στο καθεστώς εξαίρεσης», και «αγώνας μέχρι το γκρέμισμα και της τελευταίας φυλακής», ενώ ανήρτησαν πανό στο οποίο αναγραφόταν το σύνθημα «Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων, δύναμη και αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας Π. Ρούπα – Ν. Μαζιώτη μέλη του Ε.Α». Οι αντιεξουσιαστες διάβασαν ένα κείμενο υποστήριξης των Ρούπα και Μαζιώτη και μετά αποχώρησαν αν και ο Γιάννης Δραγασάκης είχε ζητήσει να μην απομακρυνθούν και να ολοκληρώσουν την παρέμβαση τους.

Μάλιστα στον λογαριασμό του στο Twitter ανέφερε:
Η εκδήλωση άργησε να ξεκινήσει κάπως, γιατί ομάδα πολιτών πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας, ανάρτησε πανό & πέταξε φυλλάδια. Η Αριστερά δεν έχει να «φοβηθεί» κάτι ή κάποιον. Έχει τις δικές τις θέσεις & μπορεί να σταθεί σε κάθε «μάχη» θέσεων.

The post Έφοδος αναρχικών σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ παρόντος Δραγασάκη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *