Ήρωας της ημέρας ο Τομ Χάρντι – Κατεδίωξε και συνέλαβε κλέφτη

 

Γνωστός ως ήρωας δράσης είναι ο ηθοποιός Τομ Χάρντι που τον είδαμε να πρωταγωνιστεί στη νέα εκδοχή του Mad Max αλλά και στο «The Revenant» στο πλευρό του Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Αυτήν τη φορά απέδειξε ότι έχει στο αίμα του τον δυναμισμό και τον ηρωισμό καθώς χωρίς να διστάσει βοήθησε στη σύλληψη ενός κλέφτη.

Ο Χάρντι φέρεται να περπατούσε στον δρόμο όταν δύο νεαροί παραβίασαν το κόκκινο και συγκρούστηκαν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Αμέσως προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά το πλήθος συνέλαβε αμέσως τον έναν νεαρό και ο άλλος έφυγε τρέχοντας. Ο Χάνρτι τον πήρε στο κατόπι. Όπως είπαν αυτόπτες ήταν σαν να μπήκε σε mode υπερήρωα. Διέσχισε κήπους σπιτιών, πήδηξε φράχτες και στο τέλος έφθασε τον νεαρό κλέφτη τον οποίο ακινητοποίησε και μαλιστα φέρεται να του έκανε και σωματική έρευνα αναζητώντας όπλα και την ταυτότητά του.

Τελικά αποδείχθηκε για έναν 16χρονο που εμπλέκεται σε κλοπές αυτοκινήτων και ημ ητέρα του δηλώνει πως έχει νοητική καθυστέρηση καθώς πάσχει από μορφή αυτισμού και πνευματικές διαταραχές.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *