Αποκαλυπτικός Tζώνη Καλημέρης: Μετά το Survivor, ρίχνεις λευκή πετσέτα

Αποκαλυπτικός σχετικά με την απομάκρυνση του από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, αλλά και για τις συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική τηλεόραση, μετά τον ερχομό του Survivor και την «εισβολή» του Τούρκου παραγωγού στην ελληνική αγορά ΜΜΕ, ήταν ο Τζώνη Καλημέρης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κυριακάτικη» που κυκλοφόρησε σήμερα, το γνωστό τηλεοπτικό στέλεχος παραδέχεται τα λάθη του στον προγραμματισμό του ΑΝΤ1, ενώ αναφέρθηκε στον «τυφώνα» Surcivor, όπως και στην είσοδο του Τούρκου παραγωγού στην ελληνική τηλεόραση, δηλώνοντας: «Μετά το Survivor, ρίχνεις λευκή πετσέτα. Κάναμε φτηνές παραγωγές, η αγορά δεν σήκωνε μια τόσο μεγάλη επένδυση, 7-8 εκ. ευρώ. Είναι βέβαιο ότι στο Τορ 20 της σεζόν θα γράφει Survivor. Θα κινδυνέψουμε να ξαναβρεθεί η τηλεόραση σε μία φούσκα, αν συνεχιστούν οι τόσο μεγάλες παραγωγές. Ο Τούρκος επενδυτής έφερε τα πάνω κάτω. Χάσαμε προγράμματα που δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε, ήρθε ένας νέος παίκτης με χρήματα που αδιαφορούσε για το κόστος στους άλλους».

Παρ’ ότι σύμφωνα με πληροφορίες έφυγε σε κακό κλίμα από τον ΑΝΤ1, ο ίδιος μιλά με τα καλύτερα λόγια για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με παρουσιαστή το Νίκο Χατζηνικολάου: «Ο ΑΝΤ1 θα είναι πολιτικό βαρόμετρο με τον κορυφαίο άνκορμαν, Νίκο Χατζηνικολάου», ενώ διαψεύδει τις φήμες ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλους σταθμούς, δηλώνοντας: «Θα μείνω ένα τετράμηνο εκτός».

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *