Α.Γεωργιάδης: Το κοινωνικό κράτος μας έχει μείνει πάρα πολλά χρόνια πίσω

Την άποψη πως «το κράτος δεν έχει» τις απαραίτητες δομές που θα υποστηρίξουν τα άτομα που βγαίνουν από ένα κέντρο αποκατάστασης, καθώς «το κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα σε πάρα πολλά σημεία και μέσα στη κρίση που διανύουμε έχει μείνει πάρα πολύ πίσω», εξέφρασε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, από τη Λάρισα.

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ο οποίος παραβρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Αποκατάστασης «Animus» για τα 10 χρόνια λειτουργίας του, σημείωσε πως οι παραπάνω αδυναμίες του κράτους θα μπορούν διορθωθούν «όσο θα μπορούμε να ανακτούμε την οικονομική μας ελευθερία»

Ιδιαίτερη στιγμή στη φετινή επέτειο ήταν και η παρουσία της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη, η οποία ήταν το τιμώμενο πρόσωπο με αφορμή την ολοκλήρωση της αποκατάστασης και αποθεραπείας της .

«Είχαμε ζήσει την τραγωδία με την Μυρτώ και όλη η Ελλάδα πιστεύω έκλαψε. Την εποχή της θητείας μου είχε ξεκινήσει εδώ η νοσηλεία της Μυρτούς. Τώρα ολοκληρώθηκε η προσπάθεια και ήθελα να είμαι παρών σε αυτή την ανθρώπινη στιγμή», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *