Βενιζέλος σε Τσακαλώτο – Χουλιαράκη: «Είστε βενιζελικότεροί του Βενιζέλου»

«Είστε βενιζελικότεροι του Βενιζέλου» είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ανέβασε το λογαριασμό της περικοπής των συντάξεων από τα 2,7 δισ. ευρώ στα 9,8 δισ. ευρώ.

Από το βήμα της Βουλής ο κ. Βενιζέλος ευχαρίστησε τους κ.κ. Τσακάλωτο και Χουλιαράκη γιατί όπως είπε «στο συμπληρωματικό μεσοπρόθεσμο στις σελίδες 146-7 παρουσιάζετε την παρέμβαση για το χρέος, το PSI- αυτό που μας επιτρέπει τώρα να έχουμε μέτρα για το χρέος. Την έχετε γράψει με καλύτερο τρόπο από ό,τι εγώ. Είστε Βενιζελικότεροι του Βενιζέλου».

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι χρειάζεται μία άλλη κυβέρνηση με συγκέντρωση των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων και επανέλαβε τη συμμετοχή του ηττημένου ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προέβλεψε ότι θα σερνόμαστε μέχρι τις εκλογές και μετά θα έχουμε πάλι πόλωση, αντικρούοντας τα επιχειρήματα για success story που μπορεί να το κεφαλαιοποιήσει πολιτικά.

«Να υπενθυμίσω τι συμβαίνει σήμερα στη Βουλή, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ καλείται να ψηφίσει και το συμπληρωματικό Μνημόνιο και το Μνημονιο 4 για μέχρι το 2022. Σε αυτά δεν περιλαμβάνεται τα μέτρα για το χρέος που έχουν δοθεί από το 2012, όπου τότε μας τα έδωσαν» υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος. Τόνισε, επίσης, ότι η Βουλή ψηφίζει ένα διαρκές μνημόνιο για σταδιακή λύση στο χρέος.

Επίσης ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι μπροστά σε όλα αυτά το περίφημο email Χαρδούβελη αποτελεί χαμένη «παιδική χαρά».

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *