Βραβεύουν τον Παπανδρέου για την πρωθυπουργία του

Με το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς της ILA, για το έργο του ως πολιτικός και πρωθυπουργός της Ελλάδας την περίοδο 2009 – 2011 θα τιμηθεί από την International Leadership Association (ILA) ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στο 19ο Συνέδριο της Ένωσης.

Με ανακοίνωσή της η International Leadership Association εξηγεί την απόφασή της να τιμήσει με το βραβείο Ηγεσίας, τον κ. Παπανδρέου:

«Για το έργο του το 2010, προσπαθώντας να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε το χειρότερο έτος για την Ελλάδα, το περιοδικό Foreign Policy τον ενέταξε μεταξύ των Top 100 Global Thinker. Οι εμπειρίες του στις πρώτες γραμμές της κρίσης στην ευρωζώνη, είναι σημαντικές για την κατανόηση της Ευρώπης σήμερα και για τον συνεχιζόμενο αγώνα, σε παγκόσμιο επίπεδο, για την οικοδόμηση πιο ανθρώπινων οικονομιών.

Σήμερα, ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, μια παγκόσμια οργάνωση προοδευτικών πολιτικών κομμάτων, ο Παπανδρέου συνεχίζει να εργάζεται για τη συνέργεια των δημοκρατικών θεσμών, ώστε να αντιμετωπισθούν οι παγκόσμιες οικονομικές και θεωρητικές προκλήσεις που εμποδίζουν έναν δικαιότερο κόσμο».

O Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα τιμηθεί σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στο πλαίσιο του 19ου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης για την Ηγεσία.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *