Γιαννουσάκης για Noor 1: Δέχτηκα πιέσεις να καταθέσω κατά του Μαρινάκη

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης η κατάθεση του ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη στον εισαγγελέα Εφετών Πειραιά, Παναγιώτη Μπρακουμάτσου.

Ο καταδικασθείς πρωτόδικα για την υπόθεση μεταφοράς των 2,12 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Νoor1» τον Ιούνιο του 2014, κατέθεσε στοιχεία για τη μηνυτήρια αναφορά που έχει υποβάλει σε βάρος της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πειραιά και αξιωματικού ανακριτικού υπαλλήλου του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με τον Μάκη Γιαννουσάκη, τα δύο αυτά πρόσωπα τον πίεζαν κάνοντας κατάχρησης εξουσίας να καταθέσει για την υπόθεση επιβαρυντικά στοιχεία για Έλληνα επιχειρηματία.

Τη Δευτέρα ο κ. Γιαννουσάκης θα βρεθεί ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για να υποστηρίξει την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του, καθώς, όπως φέρεται να υποστηρίζει, όσο παραμένει έγκλειστος στο χώρο των φυλακών εξακολουθεί να κινδυνεύει.  Υπενθυμίζεται ότι ο Μάκης Γιαννουσάκης μεταφέρθηκε πρόσφατα από τις φυλακές Χαλκίδας στον Κορυδαλλό, όπου όπως καταγγέλλει, δέχτηκε επίθεση, την οποία χαρακτηρίζει δολοφονική και υποστηρίζει ότι δεν είναι ασφαλής εντός του χώρου των φυλακών.

Πηγή: parapolitika.gr

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *