Γιατί ο Λουκάς Παπαδήμος δεν παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

 

Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός παραμένει νοσηλευόμενος εδώ και 24 μέρες, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, υπό αυστηρή φρούρηση, μετά την έκρηξη του τρομοδέματος στα χέρια του.

Αν και η ενημέρωση που είχαν οι αστυνομικοί ήταν ότι θα λάβει εξιτήριο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και είχαν ξεκινήσει διαδικασίες για την οργάνωση της φύλαξής του, το εξιτήριο ακυρώθηκε, χωρίς να έχει υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Οι αστυνομικοί εκτίμησαν ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ωστόσο ψυχολογικά εμφανίζεται ταλαιπωρημένος και δείχνει να μην έχει ξεπεράσει το σοκ, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα».

Ίσως γι’ αυτό δεν κατάφερε να δώσει πολλά στοιχεία στους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής για τις λεπτομέρειες της έκρηξης και, κυρίως, για τον λόγο που τράβηξε το ενδιαφέρον του ο φάκελος και αποφάσισε να τον ανοίξει στο αυτοκίνητο.

Από την πλευρά του το προσωπικό του νοσοκομείου δίνει μάχη ώστε ο πρώην πρωθυπουργός να μην κολλήσει κάποιο μικρόβιο, όσο παραμένει μέσα στο νοσοκομείο, χορηγώντας του ισχυρή αντιβίωση.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *