Γρηγοράκος: Η Μενεγάκη έχει ξεπεραστεί από τον χρόνο

 

Για τα τηλεοπτικά πρόσωπα μίλησε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά».

Ο κ. Γρηγοράκος έδωσε τη δική του ψήφο εμπιστοσύνης στη Φλορίντα Πετρουτσέλι λέγοντας για την Ελένη Μενεγάκη πως έχει ξεπεραστεί από τον χρόνο!

Όπως είπε συγκεκριμένα: «Έχει πολύ ωραίες και φρέσκιες κοπέλες. Νομίζω ότι συμπαθητική και διαφορετική από αυτές τις όμορφες κοπέλες που έχει η τηλεόραση είναι εκείνη που ήταν μαζί με τη Σπυροπούλου. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Είναι μια διαφορετική και όμορφη κοπελίτσα. Μου αρέσει το ότι δεν είναι καθημερινή, έχει κάτι το διαφορετικό επάνω της. Όπως η φωνή του Βοσκόπουλου είναι μια φωνή ανεπανάληπτη. Πολλοί πήγαν βέβαια να τον μιμηθούν τον Βοσκόπουλο, αλλά δεν έγινε κανείς τους Βοσκόπουλος. Αυτό είναι το ιδιαίτερο που θέλω να τονίσω σε σχέση με τη Φλορίντα«.

Περίμενα να μου πεις τη Μενεγάκη. Δεν σου αρέσει;

Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, τηλεπερσόνα, έχει δώσει έναν διαφορετικό αέρα στην ελληνική τηλεόραση, αλλά έχει ξεπεραστεί και αυτή από τον χρόνο. Ο χρόνος όλους μάς απαξιώνει. Όλους μάς δαμάζει. Πιστεύω πως, ό,τι είχε να δώσει το έδωσε. Νομίζω ότι έχει αρχίσει να κουράζει.

Γιατί το λες αυτό;

Πιστεύω ότι έχει κάνει τον κύκλο της. Οχι μόνο αυτή, αλλά και πολλοί άλλοι. Ο κόσμος εντυπωσιάζεται από το νέο, το άφθαρτο, το καινούργιο, το διαφορετικό.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *