Δήμαρχος Σερρών σε Καμμένο: Είσαι νταβατζής και πολιτικός απατεώνας

 

Έντονη ήταν η απάντηση που επεφύλαξε ,ο Δήμαρχος Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης, στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο για οσα είπε σχετικά με την παραχώρηση στρατοπέδων στον Δήμο Σερρών και τη στάση του δημάρχου, κατά τη συνέντευξή του, στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

“O νέος νόμος που ψηφίστηκε δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να δώσει το 5% της αντικειμενικής αξίας των στρατοπέδων και να παραχωρηθεί για 99 χρόνια. Υπάρχουν τοπικές κοινωνίες που δεν το θέλουν. Να σας πω κάτι και λυπάμαι γι αυτό, όπως με το Δήμαρχο Σερρών. Παρότι συμφωνήσαμε για το χώρο που θα πολεοδομήσει, έρχεται τώρα και λέει δεν θέλω για 99 χρόνια, θέλω να μου το χαρίσεις. Βεβαίως και εμείς θέλουμε να αξιοποιηθούν τα στρατόπεδα από τις τοπικές κοινωνίες, αλλά νταβατζιλίκι να το πάρει από το Ταμείο των Στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων αντί για 99 χρόνια, κατά κυριότητα και να μη δώσει τίποτα, δεν γίνεται. Έχω την υποχρέωση να προστατεύσω τις Ένοπλες Δυνάμεις”, είπε ο Υπουργός.

Ο Δήμαρχος Σερρών, με ανακοίνωσή του, του απάντησε:

Ο νταβατζής της κυβέρνησης δεν μπορεί να μιλάει για νταβατζιλίκι και να προσβάλλει την τοπική κοινωνία των Σερρών.

Ο κ. Καμμένος κορόιδεψε τον ΣερραΪκό λαό. Είναι ψεύτης και αναξιόπιστος. Είναι ένας πολιτικός απατεώνας.

Ακόμη και τώρα λέει ψέματα ισχυριζόμενος ότι ο Δήμος Σερρών θέλει τα στρατόπεδα χωρίς αντάλλαγμα.

Είναι ανεπιθύμητος στις Σέρρες.

Κόλλια και Σταμπουλή να τον χαίρονται. Έχουν αποκοπεί πλήρως από την τοπική κονωνία και έχουν συνταχθεί με τον Καμμένο.

Ο κ. Καμμένος δεν σεβάστηκε την προσπάθεια δεκαετιών όλων των δημοτικών αρχών, δεν σεβάστηκε τη συνέχεια του κράτους, αφού δεν υλοποίησε την συμφωνία Αβραμόπουλου, σύμφωνα με την οποία ο Δήμος Σερρών πολεοδομούσε 45 στρέμματα τα οποία μένουν στην κυριότητα του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, ενώ τα υπόλοιπα 235 στρέμματα των δύο στρατοπέδων περιέρχονται στην κυριότητα του Δήμου Σερρών, δεν σεβάστηκε ούτε τον ίδιο του τον εαυτό και τις δεσμεύσεις του στη Βουλή τον Ιούλιο 2016, που έλεγε ότι ισχύει η συμφωνία Αβραμόπουλου για τις Σέρρες, δεν σεβάστηκε την τοπική κοινωνία και σέρνει το Δήμο Σερρών στα δικαστήρια.

Ντροπή του».

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *