Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει παραποίηση εγγράφου για να περάσει η αξιολόγηση

Την «παραποίηση εγγράφου στο Υπουργείο Παιδείας για να περάσει η αξιολόγηση» καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στο Υπουργείο Παιδείας από τα φύλλα αξιολόγησης που μοιράστηκαν, για την αξιολόγηση των προϊσταμένων από τους υφισταμένους τους, λείπει η βαθμολογία 0-49 και οι χαρακτηρισμοί ανεπαρκής, ακατάλληλος.

Αριστερά (όπως καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ) είναι το έγγραφο που μοιράστηκε στο Υπουργείο Παιδείας, ενώ δεξιά είναι το κανονικό έγγραφο της αξιολόγησης.
Λείπει από το αριστερό η βαθμολογία 0-24 (ακατάλληλλος) και 25-39 (ανεπαρκής).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ έχει ως εξής:
Παραποίηση εγγράφου στο Υπουργείο Παιδείας για να περάσει η αξιολόγηση

Η Κυβέρνηση και η κ. Γεροβασίλη, μπροστά στη νέα απόρριψη της αξιολόγησης, από τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στο Δημόσιο, μετέρχονται πλέον όλα τα μέσα για να πετύχουν τον στόχο τους.

Από τους εκφοβισμούς, τους εκβιασμούς, τα παρανόμως ανοιχτά εμπιστευτικά πρωτόκολλα, την τρομοκρατία και την ανταπεργία έφτασαν στις παραποιήσεις εγγράφων. Συγκεκριμένα στο Υπουργείο Παιδείας από τα φύλλα αξιολόγησης που μοιράστηκαν, για την αξιολόγηση των προϊσταμένων από τους υφισταμένους τους, λείπει η βαθμολογία 0-40 και οι χαρακτηρισμοί ανεπαρκής, ακατάλληλος. Για ευνόητους, προφανώς λόγους. Είναι πραγματικά πρωτάκουστο να παραποιείται, έτσι χωρίς καμιά ντροπή, δημόσιο έγγραφο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της Κυβέρνησης που δεν είναι άλλος από την επιβολή της αξιολόγησης με κάθε τρόπο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους αυτή την πρωτοφανή ενέργεια και δηλώνει ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την περιφρούρηση της απεργίας-αποχής των εργαζομένων στο Δημόσιο.

Ταυτόχρονα δηλώνει πως θα εξαντλήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες προς τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να επιληφθούν του θέματος της παραποίησης δημόσιου εγγράφου.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *