Κυβερνητικές πηγές: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρειάζεται φροντιστήριο

Επίθεση εξαπολύουν κυβερνητικές πηγές κατά της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως χρειάζεται «φροντιστήριο», όχι μόνο για μαθήματα οικονομικών, αλλά και για αποτελεσματική αντιπολίτευση.
Με αυτόν τον τρόπο σχολίασαν τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δηλώνουν με κατηγορηματικό τρόπο ότι τα θετικά μέτρα θα εφαρμοστούν με πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% το 2018.

Επιπλέον επισημαίνουν πως «από ό,τι φαίνεται, τα ιδιαίτερα μαθήματα που προσφέρθηκε να κάνει ο κ. Τσακαλώτος στον κ. Μητσοτάκη δεν αρκούν. Και ο κ. Κικίλιας ισχυρίζεται πως χρειάζεται πλεόνασμα 5,5% για να εφαρμοστούν τα αντίμετρα, την ίδια ακριβώς ώρα που ο τομεάρχης της ΝΔ, κ. Κόνσολας, κάνει λόγο για 4,5%».

Προσθέτουν δε, ότι «χρειάζεται να ανοίξουμε ολόκληρο φροντιστήριο για τη ΝΔ και όχι μόνο για μαθήματα οικονομικών, αλλά και για αποτελεσματική αντιπολίτευση. Μέχρι τότε, επαναλαμβάνουμε: Τα θετικά μέτρα θα εφαρμοστούν με πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% το 2018. Στόχος, ο οποίος δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα επιτευχθεί, καθώς ήδη καταγράφηκε πλεόνασμα 4,2% για το 2016».

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *