Κώστας Σκρέκας: «Στα όρια της χρεοκοπίας η ΔΕΗ»

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1  τόνισε πως πρέπει να μιλάμε για πρόγραμμα διάσωσης κι όχι πώλησης της επιχείρησης Η ΔΕΗ είναι σε οριακό σημείο καθώς τα τελευταία 2 χρόνια έχει χάσει το 80% της χρηματιστηριακής της αξίας, είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας. Τόνισε πως η επιχείρηση είναι στα όρια της χρεοκοπίας επειδή δεν υπήρξε πρόνοια να αλλάξει το δημόσιο μοντέλο διακυβέρνησης της ΔΕΗ.

Σημείωσε ότι δεν πρέπει να μιλάμε για πώληση της επιχείρησης αλλά για πρόγραμμα διάσωσης. Είπε πως ένα μεγάλο κομμάτι των πολιτών είναι κακοπληρωτές  με αποτέλεσμα η επιχείρηση να αντιμετωπίζει προβλήματα. Επικαλέστηκε πληροφορίες ότι υπάρχουν βίλες σε ακριβές περιοχές -οι ιδιοκτήτες των οποίων- δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς… Κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάει σπίτι του σημειώνοντας ότι η ΝΔ θα ασκήσει διαφορετική πολιτική. Χαρακτήρισε προβληματική την κυβέρνηση Τσίπρα και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να αλλάξει τον κακό τρόπο διακυβέρνησης της χώρας.

Ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ ΔΕΝ θα στηρίξει το πακέτο Τσίπρα – Καμμένου. Ερωτηθείς αν η ΝΔ εφαρμόσει τα μέτρα που θα υπογράψει ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε πως μέσα από μια διακυβέρνηση τα επόμενα χρόνια θα γίνουν καλύτερα για αυτούς που έχουν μηδενικό εισόδημα. 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *