Λεβέντης: Σε αυτή τη Βουλή δεν πρόκειται να στηρίξω καμία κυβέρνηση

«Ένα κομμάτι της κοινωνίας έχει παρεξηγήσει της απόψεις μου περί συναίνεσης. Νομίζουν κάποιοι ότι θέλω να γίνει η συναίνεση και μία κυβέρνηση τεχνοκρατών για να μπω εγώ μέσα. Ειλικρινά, είναι το μόνο που δεν επιθυμώ. Και να γίνει αυτή η κυβέρνηση, δηλώνω, ότι η Ένωση Κεντρώων δεν θα μπει μέσα. Και σε αυτή τη Βουλή δεν θα μπει η Ένωση Κεντρώων με καμία κυβέρνηση», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.

«Κάνω αυτή τη δήλωση για να ηρεμήσουν κάποιοι, διότι κάποιοι γράφουν ότι μπορεί να στηρίξω τον κ. Τσίπρα. Κάνω λοιπόν σαφή δήλωση, πως σε αυτή τη Βουλή δεν πρόκειται να στηρίξω καμία κυβέρνηση, ούτε του Ιησού Χριστού», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ενώ, σχολίασε το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης λέγοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ μαζεύτηκε σε μία αίθουσα για να κάνει Συνέδριο. Ήταν ο Σημίτης, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλοι αυτοί. Η αίθουσα όταν χειροκρότησε τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου τι χειροκρότησε; Το Μνημόνιο; Το Καστελόριζο; Το 1 εκατ. διορισμούς που είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια; Τα 210 εκατ. δάνεια που χρωστάει;»

«Τι μαζευτήκατε να κάνετε στο Συνέδριο; Να αλλάξετε το σήμα σας; Το μόνο που έγινε ήταν η αλλαγή σήματος. Ήταν με τρία χρώματα και τώρα έγινε με τέσσερα χρώματα. Ντρέπονται να υπερασπιστούν τον ήλιο και τον αρνήθηκαν κι αυτόν», ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης σε αυστηρό τόνο.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *