Μητσοτάκης: Αμοραλιστής εξουσιομανής ο Τσίπρας, διαπλεκόμενος ο Σαββίδης

Με πρωτοφανή δριμύτητα επετέθη ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντάς τον «αμοραλιστή εξουσιομανή«, που δεν έχει ηθικούς φραγμούς. «Όταν ένας αριστερός μετατρέπεται σε αμοραλιστή εξουσιομανή δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να διατηρήσει επ’ αόριστον τα προνόμια της εξουσίας», είπε.

Μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά στον Σκάι, περιέγραψε ως «ορισμό της διαπλοκής» τα όσα συμβαίνουν με την κυβέρνηση και τον Ιβάν Σαββίδη. Ιδιαίτερα στάθηκε στην κυβερνητική τροπολογία, με την οποία απηλλάγη ο επιχειρηματίας από το πρόστιμο των 38 εκατ ευρώ, το οποίο επεβλήθη φέτος στη ΣΕΚΑΠ για το λαθρεμπότιο του 2009.

«Πρέπει να να ντρέπονται ο Τσίπρας και ο Καμμένος. Μια διευκόλυνση 38 εκατ. έγινε σε έναν επιχειρηματία με αντάλλαγμα την προκλητική του στήριξη στην κυβέρνηση και την είσοδό του στα ΜΜΕ. Αυτό είναι ο ορισμός της διαπλοκής», υπογράμμισε.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΟΚ  ότι «για να κάνεις δουλειές στην Ελλάδα πρέπει να διαθέτεις Μέσο Ενημέρωσης», ο αρχηγός της αντιπολίτευσης ήταν ιδιαίτερα επιθετικός.

«Πού ακούστηκαν αυτά», είπε. «Για να επενδύσει κάποιος στην Ελλάδα δεν χρειάζεται προστασία από Μέσα Ενημέρωσης. Εγώ θέλω ίσους κανόνες για όλους».

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *