Μega: Οι «Δελαπατρίδηδες» ελπίζουν ακόμη σε «λουκέτο»- Από κοντά και οι φάλτσες «ντουντούκες» τους

 

Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που ελπίζουν ότι θα μπει «λουκέτο» στο Mega και διοχετεύουν την «αισιοδοξία» τους αυτή στις διαδικτυακές «ντουντούκες» τους, οι οποίες τον τελευταίο χρόνο δίνουν τον υπέρτατο αγώνα για να καταφέρουν να διχάσουν τους ηρωικούς εγαζόμενους -σε καλούς διοικητικούς και κακούς δημοσιογράφους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μεγαλύτερη και πιο ξεφωνημένη «ντουντούκα», που ακόμη και σήμερα αλάλαζε για το ενδεχόμενο «λουκέτου» στο κανάλι, είναι η ίδια που προσπαθεί να απαξιώσει τη δεκαετή κυριαρχία του σταθμού στον τομέα της τηλεοπτικής Ενημέρωσης, ουρλιάζοντας ότι η επιτυχία ήταν δήθεν του Ψυχαγωγικού Προγράμματος και όχι της Ενημέρωσης.

Φυσικά, είναι τόσο γελοίος ο ισχυρισμός, που καταρρίπτεται αμέσως αν σκεφτεί κανείς ότι τα προηγούμενα χρόνια ερήμωνε η αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όταν έπεφτε το σήμα του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων του σταθμού.

Ποια είναι η σημερινή πραγματικότητα; Το Μega έχει, πλέον, τρεις αποφασισμένους να στηρίξουν το κανάλι, μετόχους.

— Πρώτον, την οικογένεια Βαρδινογιάννη, η οποία τράβαγε από το μανίκι τον Φώτη Μπόμπολα, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, για να πληρωθούν κάποιοι μισθοί. Και ό,τι έγινε δυνατό, έγινε χάρη στην παρέμβαση του πατριάρχη της οικογένειας, Γιώργου Μπόμπολα.

— Δεύτερον, τον νέο ιδιοκτήτη του ΔΟΛ Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει μπει στο σταθμό με διάθεση να συνεισφέρει ό,τι του αναλογεί για να γίνει ξανά το Μega, το μεγάλο κανάλι της χώρας

— Και τρίτον, τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θέλει να βοηθήσει σημαντικά στην επανεκκίνηση του

Άρα, ας ετοιμάζονται να βάλουν «πλερέζες» όσοι ανερμάτιστοι προβλέπουν και εύχονται, ακόμη και σήμερα, την κατάρρευση του Mega. Οι δε φάλτσες «ντουντούκες» τους, που τόσα χρόνια σφυρίζουν στο φάλτσο σκοπό των διαρροών, ας σιωπήσουν -έχασαν.

Βεβαίως, τους περιμένει πάντα πεδίον δόξης λαμπρό στη «Βουλή» του κολονακιώτικου Da capo -εκεί όπου διαπρέπουν τα τελευταία 20 χρόνια, καταγγέλλοντας το κανάλι που τους πληρώνει.

Οι δυστυχείς Δελαπατρίδηδες της εποχής μας…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *