Νεφώσεις και βροχές το σκηνικό του καιρού

 

Τοπικές νεφώσεις σε όλη τη χώρα με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι το σκηνικό του καιρού σήμερα.

Συγκεκριμένα, παροδικές τοπικές βροχές μικρής διάρκειας θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, που από το μεσημέρι θα επεκταθούν και στα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια της χώρας θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 9 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 23, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 12 έως 23, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 14 έως 24, ενώ τοπικά στη Ρόδο και την ανατολική Κρήτη θα φτάσει και τους 26 με 27 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά το απόγευμα έως 5 μποφόρ.

Στην Αθήνα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *