Οικογένεια Λεμπιδάκη: Δεν έχουμε νέα του 53 μέρες, είμαστε σε απόγνωση

 

Το τέλος των διαπραγματεύσεων με τους απαγωγείς του  του Μιχάλη Λεμπιδάκη ανακοίνωσε η οικογένειά του, γνωστοποιώντας ότι εδώ και 53 ημέρες δεν έχουν κανένα νέο του.

Ο 54χρονος επιχειρηματίας απήχθη πριν από 80 μέρες, στις 30 Μαρτίου, στα Καλέσσα Ηρακλείου. Το αυτοκίνητό του ήταν τρακαρισμένο, με τις πόρτες ανοιχτές. Αργότερα, κοντά στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο εντοπίστηκαν δύο καμμένα οχήματα, που εκτιμάτας ότι χρησιμοποίησαν οι απαγωγείς του.

Η επιστολή της οικογένειας:

«Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα, συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του και η οικογένεια μας βυθίζεται σε απόγνωση.
 
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα.
 
Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια μας ο Μιχάλης.
 
Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση».

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *