Οι τράπεζες πουλάνε κομάτι κομάτι τον Πήγασο του Φώτη Μπόμπολα

Στη διεξαγωγή πλειστηριασμών για την πώληση κομάτι κομάτι της εταιρείας Πήγασος του Φώτη Μπόμπολα φαίνεται ότι προσανατολίζονται οι τράπεζες, σε αντίθεση με ό,τι είχαν αποφασίσει για τον ΔΟΛ.

Πληροφορίες από στελέχη των πιστωτικών ιδρυμάτων αναφέρουν ότι η κοινή διαδικασία πλειστηριασμού θα γίνει στο Ειρηνοδικείο στις 26 Ιουλίου.  Η διαδικασία θεωρείται πιο γρήγορη, ωστόσο δεν εγγυάται υψηλό τίμημα, σε καμία περίπτωση.

Οι μετοχές των εφημερίδων (Έθνος, Ημερησία, Goalnews), του τυπογραφείου Ίρις, του πρακτορείου διανομής Ευρώπη, της εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών Άνωση κλπ έχουν περιέλθει στα χέρια των τραπεζών ως εγγύηση για τα 162 εκατομ ευρώ που συνολικά έχει δανειστεί ο όμιλος του Φώτη Μπόμπολα.

 

Από τον Πήγασο, πάντως, αναφέρεται ότι δεν έχει υπάρξει ενμέρωση για τέτοια απόφαση των τραπεζών.

Υπενθυμίζεται ότι οι απλήρωτοι εδώ και 5 μήνες εργαζόμενοι απεργούν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, καθώς ο ιδιοκτήτης δε δείχνει καμιά διάθεση να κατάβάλει έστω και μέρος των δεδουλευμένων τους. Το μόνο που έχει κάνει είναι να τους απαγορεύσει την είσοδο στο κτιριακό συγκρότημα, κλειδαμπαρώνοντας τις πόρτες.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *