Ο Κ. Μπακογιάννης για το μωρό που… έρχεται

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8 σχετικά με την συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον πρωθυπουργό και τις ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης o Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, δέχτηκε ευχές για το μωρό που θα αποκτήσει με τη Σία Κοσιώνη και απάντησε: «Να είναι γερά και τυχερά τα παιδιά όλων μας, και εάν γίνεται να ζήσουν σε μία καλύτερη χώρα».

Σε ότι αφορά στη συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών με τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε:
«Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για αυτό το σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας που θέλει να καταρτήσει η κυβέρνηση τώρα που έκλεισε και η προηγούμενη αξιολόγηση. Βεβαίως, όλοι μας έχουμε κάποιες επιφυλάξεις.

Οι έννοιες ανάπτυξη, παραγωγική ανασυγκρότηση έχουν κακοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό σε αυτήν τη χώρα, ειδικά τα τελευταία χρόνια και για αυτό και όλοι μαζί ψάχναμε τον τρόπο πρακτικά να βελτιώσουμε τη λειτουργία του κράτους. Νομίζω ότι αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο σήμερα.

Ο μεγάλος ασθενής στην Ελλάδα σήμερα είναι το Δημόσιο και μπορούμε δουλεύοντας από κάτω προς τα πάνω να πετύχουμε μία σειρά από μικρές νίκες, οι οποίες δεν έχουν και κανένα δημοσιονομικό κόστος πέραν από το μελάνι της υπογραφής, που όμως μπορούν να κάνουν τη ζωή όλων μας λίγο καλύτερη, γιατί πολύ απλά θα χτυπήσουν τη γραφειοκρατεία«.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *