Ο πατήρ Κλεομένης καλεί σε διαμαρτυρία κατά παράστασης με πρωταγωνιστές Χρανιώτη και Σαμαρά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία του γνωστού παέρα Κλεομένη. Ορθόδοξοι χριστιανοί διαμαρτύρονται εναντίον της θεατρικής παράστασης «Η ώρα του Διαβόλου», που βασίζεται στο έργο του Φερνάντο Πεσσόα με πρωταγωνιστές το Γιώργο Χρανιώτη στο ρόλο του Διαβόλου και την Ευγενία Σαμαρά στο ρόλο της Μαρίας, οι οποίοι «ορκίζονται» στον έρωτα, στο πάθος και στην αμφισβήτηση κάθε νόμου.


Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 το βράδυ της Τετάρτης στο Αριστοτέλειον. Το αξιοσημείωτο είναι πως αυτή η παράσταση έχει ξαναπαιχτεί στη πόλη πριν 2 χρόνια. Για να κινητοποιήσουν το ποίμνιο και να διαφημιστεί η διαδήλωση οι οργανωτές δημιούργησαν και ένα βίντεο!

Όπως αναφέρει το κάλεσμα για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ορθόδοξων χριστιανών:

«ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ” Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ” ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/10/2017 (Ν.Η) ΣΤΙΣ 8.30 μ.μ… ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ π.ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ , ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…..ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ” Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ” ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ , Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.

ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ FERNANDO PESSOA ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ…. ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ….Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ…. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»

Στο μεταξύ όπως αναρτήθηκε στη σελίδα της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ στο Facebook:

Φανταστείτε τι θα γινόταν, αν ύβριζαν τον Αλλάχ ή κάποιο πολιτικό!

ΑΙΣΧΟΣ:

Βλάσφημη θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονίκη:

«Η ώρα του διαβόλου»

(του μασόνου fernando pessoa).

«Η ώρα του διαβόλου» βλάσφημη θεατρική παράσταση του μασόνος σατανιστή Fernando Pessoa παίζεται αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειον….

βλασφημείται η Παναγία μας και ο τριαδικός Θεός…

Η βλάσφημη παράσταση «η ώρα του διαβόλου» ξεκίνησε την Τετάρτη 11 Οκτώβρη και θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των παραστάσεων την Κυριακή 22 Οκτώβρη

Παίζεται στο θέατρο «Αριστοτέλειον»στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Εθνικής Αμύνης 2 (στην περιοχή του Λευκού Πύργου, ακριβώς απέναντι από την Λέσχη Αξιωματικών):

Η παράσταση ξεκινάει στις 21.30.

Χριστιανοί ορθόδοξοι αντισταθείτε

στα σχέδια των αντίχριστων δυνάμεων.

Πάρτε τηλέφωνο στο θέατρο, στο νούμερο 2310 250303 και διαμαρτυρηθείτε.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *