Πέθανε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος, πρωταγωνιστής της τραγωδίας της Αίγινας

Πέθανε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον μοιραίο πρωταγωνιστή στη τραγωδία της Πέρδικας στην Αίγινα. Ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος πέθανε σε ηλικία 78 ετών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το saronicsmagazine.gr ένας εκ των πρωταγωνιστών της ναυτικής τραγωδίας που σημειώθηκε στις 16 Αυγούστου 2016 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Πέρδικας και της νήσου Μονής και είχε ως τραγική συνέπεια τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων (μεταξύ των οποίων ένα 5χρονο παιδί), άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Κατηγορούμενος για την πρόκληση του ναυαγίου και τον θάνατο του καπετάνιου και των τριών άτυχων επιβατών της λάντζας με την οποία συγκρούστηκε το μοιραίο ταχύπλοο, ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος παρέμεινε προφυλακισμένος επί 12 μήνες (Αύγουστος 2016 – Αύγουστος 2017), ενώ μετά την αποφυλάκισή του νοσηλεύθηκε για μεγάλα διαστήματα καθώς τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε επιδεινώθηκαν στη φυλακή.

Σημειώνεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης δεν έχει πραγματοποιηθεί και –όπως είναι φυσικό- η εναντίον του Θρασύβουλου Λυκουρέζου ποινική δίωξη παύει λόγω θανάτου.

Πηγή: saronicsmagazine.gr

The post Πέθανε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος, πρωταγωνιστής της τραγωδίας της Αίγινας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *