«Πετάει» ο Γιάννης και μαζί του όλη η Ελλάδα

Είναι αληθινά ασταμάτητοι οι αδερφοί Αντετοκούνμπο. Το περασμένο Σάββατο έδωσαν συνέντευξη στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ξεκινώντας τη φιλανθρωπική τους δράση σε συνεργασία με το Ιδρυμα Ωνάση. Την Κυριακή γέμισαν το κλειστό του ΟΑΚΑ δίνοντας έναν φιλικό με τους παίκτες της Εθνικής, η οποία βγήκε πρωταθλήτρια το 2005. Και την περασμένη Τρίτη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αεροπορική εταιρεία Aegean ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με σκοπό τη διαφημιστική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό και την ανάδειξή της ως τον καλύτερο δυνατό τουριστικό προορισμό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εκτός από κορυφαίος Ελληνας αθλητής του μπάσκετ, είναι πλέον ο διασημότερος Ελληνας αθλητής και ίσως ο δημοφιλέστερος Ελληνας γενικότερα. Ως εκ τούτου, όλες οι εταιρείες επιθυμούν να πάρουν λίγη από τη λάμψη του, ξεκινώντας συνεργασίες μαζί του - ωστόσο, η επιλογή της συνεργασίας του με την Aegean δεν έχει εμπορικό χαρακτήρα. Μέσα από μια κοινή, συντονισμένη και φιλόδοξη προσπάθεια, η γνωστή αεροπορική εταιρεία και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα συνεργαστούν με στόχο την προβολή της χώρας και τη βελτίωση της εικόνας της στο εξωτερικό. Η Aegean βλέπει στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έναν αυτοδημιούργητο και επιτυχημένο νεαρό που κάνει όλη τη Γη να συζητά για τα κατορθώματά του: ας μην ξεχνάμε ότι στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των παικτών που θα πάρουν μέρος στο All Star Game του NBA ο Γιάννης ήταν πέρυσι έβδομος!

Ο νεαρός άσος των Μπακς έχει καταφέρει να απολαμβάνει ταυτόχρονα την αναγνώριση και τον θαυμασμό και της ελληνικής αλλά και της διεθνούς κοινότητας. «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιπροσωπεύει για μας το καλό παράδειγμα της Ελλάδας που επιμένει, δεν κάμπτεται στα δύσκολα και αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο. Δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος αθλητής, αλλά και ένας νέος άνθρωπος που, ανεξάρτητα από την τεράστια επιτυχία του στο εξωτερικό, δεν ξεχνά την πατρίδα μας και την τιμά σε κάθε ευκαιρία», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Aegean, κ. Βασιλάκης, ανακοινώνοντας τη συνεργασία. Πρώτη κοινή δράση των δύο, η δημιουργία ενός ενημερωτικού ιστοτόπου, στον οποίον ο Γιάννης μιλά για τις ομορφιές της Ελλάδας.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *