«Πνίγεται» στα σκουπίδια η Αττική

Οι κάδοι στους δρόμους της Αθήνας είναι ασφυκτικά γεμάτοι και τα σκουπίδια πλέον ξεχειλίζουν και κατακλύζουν ήδη κάθε δρόμο.

Είναι άλλωστε γεγονός –έχει αποδειχτεί πολλές φορές και στο παρελθόν- ότι αρκούν μόνο λίγες ώρες για να γεμίσουν οι κάδοι στο Λεκανοπέδιο.

Η κατάσταση αυτή, σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία που επικρατεί τις τελευταίες μέρες κάνει την ατμόσφαιρα στην Αττική αποπνικτική και η δυσωδία μαρτυρά ότι το πρόβλημα τείνει να γίνει πολύ μεγάλο τις επόμενες μέρες.

Ήδη μετά το «ναυάγιο» στο υπουργείο Εσωτερικών το οποίο οδηγεί 10.000 συμβασιούχους στην απόλυση καθώς δεν υπάρχει τρόπος ανανέωσης των συμβάσεων, ανακοινώθηκε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και ο ένας μετά τον άλλο οι δήμοι ζητούν από τους πολίτες να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια στον δρόμο.

Οι εργαζόμενοι στους δήμους πραγματοποιούν καταλήψεις στα δημοτικά αμαξοστάσια όλης της χώρας, ενώ σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία και καλεί τους δημοτικούς υπαλλήλους σε συγκέντρωση, στις 10:30, έξω από τα γραφεία της στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Μεταξουργείο.

Ανάλογη συγκέντρωση έχει αποφασίσει και το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, την ίδια μέρα, στις 10:00 στην πλατεία Ομονοίας.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *