Προφυλακιστέος ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Λευκάδας για το Ecstasy

 

Συγκλονίστηκε η τοπική κοινωνία της Λευκάδας από την είδηση της σύλληψης την περασμένη Τετάρτη, του νεαρού ποδοσφαιριστή της Γ Εθνικής εναντίον του οποίου υπήρχαν βαριές κατηγορίες.

Η σύλληψή του στον Άγιο Μηνά, έπειτα από καταδίωξη, λίγο πριν ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας του για να συμμετάσχει στον αγώνα κυπέλλου, ήταν πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του νησιού, σύμφωνα με το lefkadapress.gr.

O ποδοσφαιριστής του Πανλευκάδιου διακινούσε Ecstasy στη Λευκάδα και κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Αγίου Στεφάνου. Η 35χρονη αδελφή του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λευκάδας έκαναν έρευνες στις κατοικίες των δύο αδελφών με σκύλο ανιχνευτή, ο οποίος ανακάλυψε έξι κιλά και 59 γραμμάρια αμφεταμίνης MDMA (του γνωστού Ecstasy), ακατέργαστη κάνναβη βάρους 8,6 γραμμαρίων, οκτώ ναρκωτικά χάπια και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Ακόμη αναζητούνται οι άλλοι δύο Έλληνες ηλικίας 27 και 32 χρόνων που συμμετείχαν στην σπείρα.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *