Πρώτη νικήτρια Survivor: Δεν θα έπρεπε να λέγεται έτσι, είναι πολύ διαφορετικό (ΒΙΝΤΕΟ)

 

To 2003 η Ευαγγελία Δερμετζόγλου ήταν η πρώτη νικήτρια του Survivor που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Mega.

Καλεσμένη στο 2night Show του ΑΝΤ1 η Ευαγγελία μίλησε για τη νίκη της, την κατάσταση μέσα στο παιχνίδι, τους παίκτες στο σημερινό Survivor.

«Το δικό μας το Survivor με το σημερινό δεν έχει καμία σχέση… Οι συμπαίκτες μου που έφυγαν με πίκρα… είναι πολύ δύσκολο, πέρασαν όλο αυτό και δεν πήραν τίποτα, τώρα δεν θα το έκανα… Και βλέπω το παιχνίδι που είναι πολύ διαφορετικό… Δεν θα έπρεπε να λέγεται Survivor, δεν είναι Survivor, να έχεις μαχαιροπήρουνα… να έχεις έπαθλο φαγητό, εμείς δεν τρώγαμε τίποτα… το έπαθλο ήταν φίδι, τρώγαμε κάτι αλάτια, πιπέρια… και δεν είχαμε και γιατρούς… Τα σημερινά παιδιά ήταν οι περισσότεροι αθλητές«.

Επίσης, ανέφερε πως κι εκείνη ήθελε πολλές φορές να αποχωρήσει, τονίζοντας: «Επειδή εγώ είχα έρθει πολλές φορές σε αυτή τη θέση, να θέλω πραγματικά να φύγω από το παιχνίδι και είχα κάνει ανταρσία μέσα και το είχα σταματήσει το παιχνίδι, εσύ θα τα θυμάσαι, δεν είναι έτσι, δεν σε αφήνουν. Επειδή εγώ ήμουν ένα άτομο που “πούλαγα”, δεν το ήξερα βέβαια, και σαν προσωπικότητα και σαν χαρακτήρας “πουλούσα” πολύ, δεν με άφησαν, όχι βέβαια με τη βία, απλώς προσπαθούσαν να με πείσουν με κάθε τρόπο να μείνω στο παιχνίδι. Με έπεισαν, αλλά δεν με κράτησαν με το ζόρι», είπε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

Τα βίντεο από το zappit.gr

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *