Πυρά ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη- Τον κατηγορεί ότι πλαστογράφησε tweet του Τσίπρα

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επίθεση στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς τον καταγγέλλουν ότι ανήρτησε ένα tweet δήθεν του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Η ανάρτηση που προκάλεσε στην οργή της Κουμουνδούρου περιελάμβανε μία εικόνα από
«tweet» του κ.Τσίπρα, στο οποιο φερόταν να καταφέρεται εναντίον της Eldorado Gold.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Έχουμε καλέσει επανειλημμένα τον κ. Γεωργιάδη να συνειδητοποιήσει ότι, παραδόξως, δεν είναι μόνο τρολ αλλά και Αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και ως τέτοιος δεν μπορεί να επικαλεστεί το ακαταλόγιστο. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν εκθέτει μονάχα τον ίδιο, πράγμα που έχει αποδείξει πως δεν τον ενδιαφέρει ιδιαιτέρως, αλλά και ολόκληρη την παράταξή του. Το γεγονός ότι λειτουργεί σε αντίθεση με τον θεσμικό του ρόλο, υπερασπιζόμενος ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα αντί για το δημόσιο συμφέρον, δεν προκαλεί εντύπωση. Για αυτό τον κρίνουν οι πολίτες και σε αυτούς θα πρέπει να απαντήσει για τους λόγους που τον ωθούν σε αυτή τη στάση. Περιμένουμε, όμως, από τον κ. Γεωργιάδη να ενημερώσει όσους είδαν την ανάρτησή του για τον Πρωθυπουργό, ότι είναι προϊόν πλαστογραφίας, που ο ίδιος, εν γνώσει του όπως παραδέχθηκε, διακίνησε στο διαδίκτυο, στέλνοντας ψευδή μηνύματα, αποδιδόμενα μάλιστα στον Πρωθυπουργό, εντός και εκτός Ελλάδας, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος. Και, φυσικά, περιμένουμε από τον Πρόεδρο της ΝΔ να πράξει τα δέοντα. Διατηρώντας τον στη θέση του Αντιπροέδρου της ΝΔ θα επικροτήσει την πλαστογραφία». 

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση εκ μέρους του κ.Γεωργιάδη ο οποίος έγραψε στον λογαραισμό του στο Twitter. Ανήρτησα το κείμενο του Καρανίκα (συμβούλου του Π/Θ) με το πρόσωπο του Τσίπρα. Και για πρώτη φορά παραδέχονται ότι βλάπτει την Ελλάδα….

Και συνέχισε:

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *