«Πυρά» της αντιπολίτευσης για την ομιλία Τσίπρα στην ΚΟ

Τα ομαδικά πυρά της αντιπολίτευσης συγκέντρωσε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τα όσα ανέφερε στην ομιλάι του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωση της η Δημοκρατική Συμπαράταξη σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ανέφερε: «Ο πρωθυπουργός αλυσοδένει τη χώρα με το 4ο μνημόνιο και την εγκλωβίζει στο δίλημμα «Grexit ή διαρκής λιτότητα» και έχει το θράσος να μιλάει για έξοδο από τα μνημόνια.
Ο «Πινόκιο» στην … χώρα των θαυμάτων … Δεν τον πιστεύει πια κανείς
».

Από την πλευρά της η ΝΔ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Τσίπρας απέδειξε, για μια ακόμη φορά, πως διαθέτει πλεόνασμα θράσους για να κοροϊδεύει εν ψυχρώ την ελληνική κοινωνία που στενάζει».

«Και τώρα που λέει ότι «έκλεισε ένας κύκλος» του θυμίζουμε ότι το ίδιο ακριβώς έλεγε και πέρυσι στις 22 Μαΐου 2016: “Σήμερα, παίρνουμε τις τελευταίες δύσκολες αποφάσεις. Το επόμενο διάστημα θα είναι ένα διάστημα διαφορετικό, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες”. Σήμερα, επανέλαβε το ίδιο ψέμα», επισημαίνει η ΝΔ.

«Κανείς, όμως, πλέον δεν τον πιστεύει. Φέρνει το τέταρτο Μνημόνιο με σκληρά μέτρα για τον ελληνικό λαό, κόβοντας κατά μέσο όρο δύο συντάξεις, επιβαρύνοντας με νέους φόρους όλους τους Έλληνες. Δεσμεύει τη χώρα για πολλά χρόνια, χωρίς να εξασφαλίζει καν την χρηματοδότησή της. Ο κ. Τσίπρας ”αγαπάει” τους φτωχούς, γι’ αυτό φροντίζει να γίνονται διαρκώς περισσότεροι. Έχει το θράσος να μιλάει για αντίμετρα, όταν για να ενεργοποιηθούν, ύστερα από τρία χρόνια, πρέπει να στύψει σαν λεμονόκουπα όλους τους Έλληνες», τονίζει.

Προσθέτει, δε, ότι «αν είχε ίχνος ευαισθησίας για τον ελληνικό λαό και όχι για την καρέκλα του, θα αποδεχόταν την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μια πρόταση ρεαλιστική, μετρημένη, που ανακουφίζει έστω και λίγο όλους τους Έλληνες. Αλλά είπαμε “Τσίπρας είναι και τσίπα δεν έχει πάνω του…”».

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *