Σκληρή γραμμή Κυριάκου σε δανειστές και κυβέρνηση

Αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα και να ακολουθήσει σκληρή γραμμή απέναντι στις απαιτήσεις των δανειστών και να μην υποχωρήσει σε τυχόν απαίτηση τους να ψηφίσει τα νέα μέτρα αν αυτά έρθουν στη Βουλή εμφανίζεται η ΝΔ.

Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση πως κρύβεται πίσω από την περίεργη κινητικότητα των τελευταίων ωρών, αλλά και τις αμφίσημες δηλώσεις κάποιων παραγόντων του εξωτερικού που ασκούν πίεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπερψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει στην Βουλή ο Τσίπρας.

Στην Πειραιώς δεν θεωρούν τυχαία τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος έθεσε στο δημόσιο διάλογο, θέμα υπερψήφισης των μέτρων από πλειοψηφία 180 βουλευτών – κάτι το οποίο απέρριψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την γραμμή της ΝΔ επανέλαβαν και σήμερα κορυφαία στελέχη της αποκρούοντας τις όποιες ελπίδες διατηρούσε το Μαξίμου.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης και ο τομεάρχης Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ξεκαθάρισαν ότι η Νέα Δημοκρατία δεν προτίθεται να ψηφίσει τα νέα δημοσιονομικά μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή, όμως θα σεβαστεί τη συνέχεια του κράτους και θα επιδιώξει να αλλάξει το δημοσιονομικό μείγμα πείθοντας τους εταίρους με τις πολιτικές της.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *