Σοκάρει το απολογητικό υπόμνημα του πατροκτόνου: Τι εύκολος στόχος είμαι πεσμένος κάτω

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο 61χρονος παιδοκτόνος, ο οποίος δεν δέχτηκε να πει το παραμικρό στην ανακρίτρια και στηρίχθηκε στο απολογητικό υπόμνημα που είχε καταθέσει.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα που προκλήθηκαν λόγω βιασμού του στην ηλικία των 6 ετών από συγχωριανό του, ενώ αναφέρει πως προσπάθησε να αυτοκτονήσει στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Όπως ισχυρίζεται λοιπόν ο συνταξιούχος αστυνομικός, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ant1news.gr, τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι απόρροια του βιασμού που υπέστη ο ίδιος από συγχωριανό του σε ηλικία περίπου 6 ετών, μιας κακοποίησης για την οποία, όπως αναφέρει, δεν έχει αποκαλύψει μέχρι σήμερα σε κανέναν.

«Η οικογένειά μου ήταν πολυμελής και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγάλωσα ήταν ιδιαίτερα αντίξοες. Στην πιο ευαίσθητη ηλικία μου, περίπου 6-7 ετών, εξαπατήθηκα από συντοπίτη μου ενήλικα, ο οποίος με παρέσυρε σε απομονωμένο χώρο και διέπραξε εις βάρος μου ό,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί πάνω στη σωματική μου- ψυχική μου – πνευματική μου ακεραιότητα. Ουδέποτε αποκάλυψα το δυσβάσταχτο αυτό μυστικό μου μέχρι σήμερα σε οποιοδήποτε με ό,τι φοβερές συνέπειες αυτό συνεπάγεται», αναφέρει μεταξύ άλλων, στο απολογητικό του υπόμνημα ο παιδοκτόνος.

Όπως λέει ο πατέρας της 6χρονης Στέλλας, «ουδέποτε είχα όχι ειδική ψυχολογική υποστήριξη για το θέμα αυτό, αλλά ούτε από οικογενειακό ή στενό μου φιλικό μου περιβάλλον έτυχα κάποιας ευεργετικής συμπαράστασης».

«Αρχές της δεκαετίας του ‘90 παντρεύτηκα την σύζυγο μου, Ελληνίδα του Καναδά με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Από το γάμο αυτό απέκτησα 2 τέκνα, ηλικίας 25 ετών η θυγατέρα και 23 ετών ο γιος μου σήμερα, πλήρως αποκατεστημένα. Ο χωρισμός μου με την πρώτη σύζυγο οπωσδήποτε σηματοδότησε τα ξεκινήματα μιας περιόδου καταθλίψεως μου που βαθμιαία έκτοτε με έχει κατακυριεύσει», υποστηρίζει ο παιδοκτόνος.

Όπως υποστηρίζει ο συνταξιούχος αστυνομικός, «μετά το διαζύγιο μου παντρεύτηκα τη νυν σύζυγό μου. Τα προβλήματα από την κατάθλιψη εγίνοντο πιο έντονα προϊόντος του χρόνου και ο λόγος αυτό με υποχρέωσε να επισκεφθώ πολλάκις και επανειλημμένα τα κεντρικά ιατρεία της υπηρεσίας μας από το 2012 έως σήμερα».

Ο παιδοκτόνος υποστηρίζει ότι θα καταθέσει στην Δικαιοσύνη τους σχετικούς φακέλους των επισκέψεών του στους ιατρούς, ενώ λέει ότι ήδη ένας από τους γιατρούς τον έχει επισκεφθεί στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και αναφέρει περιστατικό, όπου κατά την κράτηση του επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

«Ήδη με έχει επισκεφτεί ο ιατρός κ. Καραϊσκος επανειλημμένα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ όπου κρατούμαι και έχει καταγραφεί περιστατικό αφαιρέσεως από μένα μαύρης σακούλας απορριμμάτων από το προσωπικό που επιμελείται την καθαριότητα στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ προκειμένου να αυτοκτονήσω», αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός επιτίθεται και στη σύζυγό του και μητέρα της 6χρονης Στέλλας, αναφέροντας χαρακτηριστικά «αισθάνομαι τα τελευταία χρόνια έντονα συναισθήματα υποτιμήσεως μου, απαξιώσεως μου και έλλειψης ευγνωμοσύνης από τα πρόσωπα που αποκαλούνται στενό οικογενειακό περιβάλλον, παρότι θεωρώ να έχω συνεισφέρει πάντα γενναιόδωρα προς αυτά».

Όπως υποστηρίζει στο απολογητικό του υπόμνημα, «σκεφτείτε ότι ακόμα και τώρα στη ΓΑΔΑ με επισκέφθηκε η τωρινή σύζυγος μου, μου ζήτησε τις πιστωτικές μου κάρτες και τα PIN και εντελώς καλοπροαίρετα της τα παρείχα, προκειμένου όπως αποκαλύφθηκε την επομένη με αυτά να πληρώσει το δικηγόρο που σήμερα μαθαίνω ότι εμφανίζεται στα κανάλια και χωρίς να έχει λάβει επίσημα αντίγραφα της δικογραφίας με στιγματίζει (τι εύκολος στόχος πρέπει να είμαι πεσμένος κάτω!!) δηλώνοντας εμφατικά πόσο ψεύτικες είναι οι αιτιάσεις μου περί καταθλίψεώς μου!».

Κυνικά περιγράφει και τη δολοφονία του παιδιού του, ενώ αρνείται να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση της ανακρίτριας για την στιγμή του φονικού.

«Την επίμαχη ημέρα και ώρα που έλαβε χώρα το τραγικό αυτό συμβάν της ανθρωποκτονίας από μένα σε βάρος της ανήλικης κόρης μου Στέλλας, ειλικρινά είχα χάσει την αίσθηση χώρο – χρόνου και η αντίδραση μου να πιέσω το κεφάλι της στο στήθος μου την ώρα που αυτή κλωτσούσε, αντιδρώντας στο μπάνιο της που επιχείρησα να τη βοηθήσω, ήταν εκτός συνειδητότητός μου 100%.
Ο πανικός μου εκ των υστέρων λειτούργησε σαν ντόμινο σε μια σειρά αντιδράσεων»
, υποστηρίζει, δικαιολογώντας το γεγονός ότι έβαλε την σορό του παιδιού του σε σακούλα απορριμμάτων, την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών, σκηνοθέτησε ληστεία και κοιμήθηκε πριν καλέσει την Αστυνομία για να δηλώσει ότι το παιδί εξαφανίστηκε.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *