Στην εντατική βαριά τραυματίας ειδικευόμενος γιατρός του «Ελπίς»

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Κρατικού Αθήνας συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος από χθες το απόγευμα νεαρός ειδικευόμενος γιατρός του νοσοκομείου της Αθήνας «Ελπίς», ο οποίος υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μετά από πτώση του από ύψος, ενώ εκτελούσε την υπηρεσία του.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) εξέδωσε αργά χθες το βράδυ ομοφώνως την εξής ανακοίνωση:

"Είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός του σοβαρότατου τραυματισμού, εν ώρα εργασίας, ειδικευόμενου στο Νοσοκομείο Ελπίς, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Κρατικό Αθηνών. Ο συνάδελφος έκανε το λάθος να στηριχτεί στην κουπαστή μιας σκάλας, εντός του νοσοκομείου, και η κουπαστή υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
Σοβαρές ευθύνες υπάρχουν για όσους παραβλέπουν την ασφάλεια των χώρων του συγκεκριμένου, αλλά και πολλών άλλων νοσοκομείων, περικόπτοντας συνεχώς και "εξοικονομώντας" αντίστοιχα κονδύλια, αποδεχόμενοι τον αποδεκατισμό των διαφόρων υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης των χώρων από μόνιμο προσωπικό, πιστοί στις μνημονιακές επιλογές.
Στεκόμαστε δίπλα στον συνάδελφό μας και την οικογένειά του και του ευχόμαστε επιτυχή και σύντομη ανάρρωση".

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *