Ένταση και… “γαϊδουριές” στη Βουλή

Ένταση επικράτησε στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται το θέμα για την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, την ώρα που πήρε τον λόγο ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βλάχος, διέκοπτε τον υπουργό με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση μεταξύ των δύο αντρών παρά τις «πυροσβεστικές» προσπάθειες του προέδρου της Επιτροπής της Βουλής, Μάκη Μπαλαούρα να ηρεμήσει τα πνεύματα.

«Θα με αφήσετε να μιλήσω;» επαναλάμβανε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απευθυνόμενος στον κ. Βλάχο. «Δεν με αφήνετε να μιλήσω και είναι προφανές ότι το κάνετε σκοπίμως», του είπε χαρακτηριστικά κάποια στιγμή.

Η ένταση συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά με τον κ. Τσακαλώτο να απευθύνεται και πάλι στον βουλευτή της Ν.Δ., λέγοντας πως «εκπλήσσομαι για εσάς. Δεν σας τιμά αυτό που κάνετε. Ειλικρινά δεν το περίμενα από εσάς».

Σε άλλο σημείο και ενώ έχει προσπαθήσει ξανά να πάρει τον λόγο, από τα έδρανα της ΝΔ ακούστηκαν ξανά φωνές, με τον υπουργό Οικονομικών να απαντά πως «αυτό που κάνεις είναι γαϊδουριά, δεν είναι καθόλου σωστό».

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *